Assessment af lederpotentiale – justChange v. Erhvervspsykolog Berit Just
16465
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16465,page-parent,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

ASSESSMENT AF LEDERPOTENTIALE

Afklaring af lederpotentiale

 

Hvordan finder man lederpotentiale? At se efter og finde mulighederne, handle på dem og løbende sikre forretningens udvikling er et af de kunstgreb den succesfulde leder har brug for at kunne beherske – i smult vande og når bølgerne går højt og ressourcerne er begrænsede. Det individuelle og det forretningsmæssige skal spille sammen, således at  rette person på rette plads sikres og motivationen holdes gennem små og store opgaver.

 

I en tid, hvor forandringens vinde blæser, og globalitet er en kendsgerning, opstår der i en virksomhed jævnligt udviklingsbehov, der med hensyn til omfang, krav til de berørte og konsekvenser af ændringen ikke ligner dagligdagens jævne strøm af udfordringer. I kølvandet af meldinger om store organisationsforandringer følger skærpet fokus på assessment af medarbejder- og lederressourcer og kultur/værdier, samt fare for utilfredshed og tab af processtyring.

Uvildig sparring med fokus på både virksomheden og lederen

 

Særlige hændelser stiller særlige kritiske krav til dig som leder, og udfaldet kan alene være et spørgsmål om tab eller vind – uanset om det er en virksomhedsbeslutning eller en beslutning af mere personlig karakter.

 

Derfor er det vigtigt, at du bruger en uvildig sparringspartner, således at beslutninger og handlinger om organisationens udvikling sker i den mest hensigtsmæssige rækkefølge og tempo, samt med det rette perspektiv og fokus på virksomhedens behov og på din personlige situation som leder.

justCHANGE tilbyder følgende ydelser inden for assessment og talentvurdering/-udvikling til virksomheder, der vil sikre optimal drift og udvikling.

LEDERASSESSMENT

justCHANGE TEAM ASSESSMENT

justCHANGE TEAM COACHING

INTERN ASSESSMENT

Rådgivning, der sikrer optimal drift og udvikling

Når justCHANGE er sparringspartner, sker det med respekt og forståelse for situationen og ved at bringe alle relevante aspekter i spil, således at der kan træffes den bedste beslutning og iværksættes de mest hensigtsmæssige aktiviteter.