Erhvervspsykolog til rekruttering
16702
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16702,page-child,parent-pageid-16465,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

FÅ INTERN AFKLARING AF RESOURCER OG POTENTIALER MED ERFAREN ERHVERVSPSYKOLOG

Når du som leder rekrutterer internt i virksomheden til konkrete stillinger, kan det være vanskeligt at se potentialer og ressourcer hos kandidaterne i et nyt lys. Men bruger du en udefra kommende sparringpartner, sikres et professionelt blik på adfærd og potentialer hos de interne kandidater.

Professionel sparring til at vurdere kompetencekrav og behov for kompetenceløft

 

Erhvervspsykolog til rekruttering – Med justCHANGE får du professionel sparring til at vurdere kompetencekrav og behov for kompetenceløft – i virksomheden såvel som hos den enkelte. Du får som leder hjælp til at forholde dig mulighedsorienteret til situationen.

 

En omhyggelig erhvervspsykologisk assessment fra en professionel erhvervspsykolog er den mest sikre måde at komme ind til kernen i vurdering af kandidatens ressourcer, handlekraft, motivation og værdier.

Styrk åbenhed og fairness med en assessment

 

Assessment består i analyse af kompetencebehov, testning og interview, rapport og tilbagemelding til såvel kandidat som til dig som rekvirent. Når du bistås af justCHANGE sikres, at forventningerne på begge sider matcher erfaringer, potentialer og muligheder.

 

Du kan desuden styrke åbenhed og fairness i tilrettelæggelse af processen og i evaluering af resultaterne fra assessment.

Kontakt justCHANGE for at høre mere…