Leder assessment - Undgå at ansætte den forkerte leder
16700
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16700,page-child,parent-pageid-16465,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

LEDERASSESSMENT – UNDGÅ AT ANSÆTTE DEN FORKERTE LEDER

Det er en dyr fornøjelse at komme dårligt fra start i en rekruttering, både i relation til økonomi og i forhold til de skuffede forventninger i virksomhed og hos kandidat.

 

De fleste virksomheder har en fast procedure for rekruttering. Men perspektiver, der rækker videre end selve det at sikre sig en ny leder, er imidlertid ofte i konkurrence med iveren efter at få den ny leder hurtigt ombord.

Kom ind til kernen i vurderingen af kandidatens ressourcer med en leder assessment

 

Med justCHANGE får du som leder professionel sparring til at vurdere kompetencekrav og behov for kompetenceløft i den konkrete ansættelsessituation.

 

En omhyggelig erhvervspsykologisk assessment er den mest sikre måde at komme ind til kernen i vurderingen af kandidatens ressourcer og  potentiale, handlekraft, motivation og værdier.

En erhvervspsykologisk assessment styrker præcision i målet for ansættelsesprocessen

 

Assessment består i kortlægning af kompetencebehov, testning og interview, samt rapport og tilbagemelding til såvel kandidat som til dig som rekvirent.

 

Når du bistås af justCHANGE i en rekruttering sikres, at forventningerne på begge sider matcher erfaringer, potentialer og muligheder. Du kan desuden styrke fairness i processen, når interne og eksterne ansøgere kandiderer til den samme stilling.

Kontakt justCHANGE for at høre mere…