Team Assessment
16706
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16706,page-child,parent-pageid-16465,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

justCHANGE TEAM ASSESSMENT

I forbindelse med organisationsforandringer i dele eller hele virksomheden følger naturligt uro og bekymring med fare for tab af fokus og processtyring.

 

Når du som leder vælger at rådføre dig med justCHANGE, er det, fordi din organisatoriske problemstilling skal begribes og håndteres, så energi, motivation og fælles fokus hurtigst muligt kan genetableres.

Brug Team Assessment til at skifte til 6. gear og opnå endnu bedre resultater og et miljø, der karakteriseres ved innovation og god kommunikation om samarbejdet

 

justCHANGE Team Assessment styrker samarbejde, kommunikation og innovation i teamets daglige arbejde ved at finde og dyrke den kultur, der bedst skaber optimale løsninger. få bedre styr i en stadig mere kompleks verden.

 

Du har sikkert været på team seminar,  innovations work shop osv. flere gange; måske nærmest  fløjet der fra på en bærebølge af engagement og stor virketrang . . . og kort efter tabt pusten såvel som  pointerne, lige så snart du mødte  business as usual . . .

 

Fordi nye indsigter skal kobles til handling for at give resultater ender rigtig mange ofte med en følelse af ærgelse, modløshed og  bekymring over, at nye indsigter ikke blev realiseret.

 

Du kan sikkert forestille dig, at det kunne have gået anderledes, og du drømmer måske om et tiltag, der kan have et værdifuldt udkomme.

 

Og nu har du muligheden for at lade drømmen gå i opfyldelse.

justCHANGE tilbyder Team Assessment ved at tage udgangspunkt  i  Team Culture™ Testen

 

Jeg arbejder sammen med dig og dit team om at stille skarpt på pro et con i teamets hidtidige tilgang med henblik på fremadrettet at få det optimale ud af teamets samarbejde og kommunikation:

 

  • en optimal samarbejdskultur
  • styrket innovation i dagligdagen  – og ikke kun ved festlige lejligheder
  • videndeling og arbejdsglæde, både når teammedlemmerne arbejder alene og når I er sammen om opgaveløsninger
  • få det bedste frem i dine team kolleger og i dig selv

 

Testen og tilgangen til Team Assessment bygger på relevante og anerkendte teorier om teamudvikling, teamstil og innovationskultur. Det er en kombination af et realitetstjek og nye måder at tale sammen om samarbejde.

 

Hvis organisationen har flere teams, der skal testes i samme moment, indgår jeg samarbejde med andre erfarne organisationskonsulenter, der har vist, at de kan deres kram.

 

Til justCHANGE Team Assessment skal I bruge en dag og 9 minutter.

Kontakt justCHANGE for at høre mere…