Team Coaching
16704
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16704,page-child,parent-pageid-16465,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

justCHANGE TEAM COACHING

DE FLESTE VIRKSOMHEDER MÅ KONKURRERE PÅ FLERE PARAMETRE: PRIS OG KVALITET OG NYTÆNKNING SAMT EVNEN TIL AT TILTRÆKKE OG FASTHOLDE DE RIGTIGE KOMPETENCER. ENHVER VIRKSOMHED I VÆKST KAN DRAGE NYTTE AF AT SKÆRPE SIT BLIK FOR UDVIKLING AF INTERNE POTENTIALER.
 
I DE FLESTE VIRKSOMHEDER LYKKES OPGAVERNE KUN, NÅR LEDERTEAMET KAN SAMARBEJDE BÅDE EFFEKTIVT OG INNOVATIVT. UAFHÆNGIGT AF OM DET ER ET KORTVARIGT SAMARBEJDE ELLER ET MERE
FAST TEAM.

 
UANSET OM DER ER TALE OM HIGH POTENITAL LEADERSHIP (HIPO) ELLER AT FINDE DEN BEDSTE MÅDE AT UDFOLDE FAGLIGE EKSPERTRESSOURCER, ER DET ESSENTIELT AT HAVE EN PROFESSIONEL TILGANG. DET VIRKER SOM EN VÆSENTLIG MOTIVATIONSFAKTOR FOR DE IMPLICEREDE, OG DET SIKRER VIRKSOMHEDEN EN FLEKSIBEL STYRING, DER AFSPEJLER DE STRATEGISKE MÅL.

Kompetenceanalyse og identifikation af dit teams potentiale

 

Når du som leder bruger justCHANGE til talentudvikling, får du professionel rådgivning og hjælp til at komme hele vejen rundt om virksomhedens behov, her og nu og inden for en overskuelig fremtid.

 

Du kan bruge justCHANGE Team Coaching , når du vil fokusere teamets indsats og samtidig udvikle dit team . Forløbet er modulopdelt . Udgangspunktet  er Team Culture™ testen og en tilgang vi kalder 3. generations teambuilding.

 

Det er en kombination af et realitetstjek og nye samtaler om samarbejdet og de andre lederfærdigheder, der skal til for at lykkes netop hos jer. Hvis I har brug for at fokusere særligt  på kommunikationen, vil vi bruge O Sense – analysen

Team Building en gang til – orker du det?

 

Du har sikkert været på team building nogle gange; sikkert været opsat på at sætte nye spor,  når I som team landede i hverdagen – men så er det ofte, at hverdagen indhenter teamet og  drukner optimismen i business as usual  …

 

Fordi nye indsigter skal kobles til handling for at give resultater ender rigtig mange teams ofte med en følelse af modløshed og  bekymring over, at der ikke kom noget ud af team seminaret.

 

Du kan sikkert forestille dig, at det kunne have gået helt anderledes, og du drømmer måske om et tiltag, der kan have et værdifuldt udkomme.

 

Tag et 7-mileskridt med 3.generations team building i retning af et optimalt samarbejde om innovation i dagligdagen.

Du får praktiske redskaber, så teamet kan tilpasse teamkulturen til de aktuelle opgaver – og samtidig udvikle jeres kompetencer til at få det bedste frem i hinanden. Således er her-og-nu og den nærmeste fremtid altid afgørende for jeres beslutninger. Vi videreudvikler din teamledelse og dit teams samarbejde til at:

 

  • styrke commitment  til at bidrage til helheden
  • træffe modige beslutninger
  • styrke den enkeltes selvindsigt og  resilience
  • sikre  teamets robusthed
  • skabe ændringer her-og-nu og på den lange bane
  • teaming og at spille hinanden gode

 

Testen og tilgangen til justCHANGE Team Coaching bygger på relevante og anerkendte teorier om teamudvikling, teamstil og 3. generations coaching. Begrebet 3. generations teambuilding er opfundet af Team Culture™.

Hør mere om justCHANGE Team Coaching …