Hjerneskadehypnose - Få Genoptrænet din hukommelse efter hjerneskade
18165
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18165,page-child,parent-pageid-16473,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

GENOPTRÆNING AF HUKOMMELSE EFTER HJERNESKADE MED HYPNOSE

Du kan blive hjulpet.

 

Med hypnose kan du styrke din hukommelse og koncentration efter svær stress
eller hjerneskade, og opnå væsentlig forbedring af din livskvalitet.

Ramt på hukommelsen – Hypnoterapi kan hjælpe …

Der er rigtig gode muligheder for at rette op på hukommelsesskade med hypnose.

Psykoedukation i kombination med hypnoterapi kan ofte bedre kognitive funktioner som hukommelse og koncentration markant.

Du kan sikkert forestille dig, hvor meget det betyder for oplevelsen af livskvalitet i familien, med vennerne, på uddannelse eller/og i arbejdet at få sin evne til at koncentrere sig og huske (og sove) tilbage.

Erfaringer gennem praksis i mere end 25 år har vist mig, at vi kan ændre på rigtig mange ting ved at få skabt mere ro i nervesystemet. En hjerne, som er stresset, har svært ved at koncentrere sig og huske.
Og det at blive bragt ned i dyb ro og at lære hjernen at finde ned i denne tilstand via hypnosen kan skabe bemærkelsesværdige forbedringer.

Jeg læner mig op af de dele af et forskningsprojekt i foråret 2017, som er offentliggjort – i kombination med egne erfaringer, metoder og værktøjer.

Hypnoterapi til hjælp for hukommelsen

Hvis du ønsker hukommelseshypnose, skal du indstille dig på at komme mindst fire til seks gange – en gang om ugen. Men vi evaluerer fra gang til gang, da man har set svingende effekt – fra næsten ingen til væsentlige forbedringer. Forskningen viser, at det i særlig grad er de første fire ugers indsats, der sætter markante spor på hukommelse og koncentration.

 

Tag kontakt og lad os komme igang!

Der findes ikke mulighed for at få behandling med hypnose i det offentlige system. Derfor må de mange, som har fået håb om et bedre liv med hypnose, selv finde en hypnotisør.

Markedet  er imidlertid ikke reguleret. Alle må tage en hypnoseuddannelse og kalde sig hypnotisør. Men ikke alle har en psykologfaglig viden om det at være i krise eller at have fået en kronisk lidelse. Derfor er det vigtigt, at du søger en hypnotisør, der har en grundig viden og erfaring indenfor det psykologiske virkefelt.

 

Hypnose tilbydes i København

Kontakt justCHANGE og lad os komme igang med at styrke din hukommelse og koncentration.

Hvad er psykoedukation?

I min ramme for rådgivning og terapi betyder psykoedukation; undervisning om relevante psykiske problemstillinger og udfordringer i forbindelse med en bestemt hændelse eller hændelsesforløb. Dels om hvad der sker og dels om, hvordan du kan lære dig forskellige måder at håndtere vanskeligheder på. Ved at tilegne dig nye mestringsstrategier, bliver du bedre til at påvirke dit liv i en positiv retning.

Hvad er hypnose og hvad er hypnoterapi?

justCHANGE tilbyder ydelser inden for følgende felter:

WORKSHOPS OM STRESSHÅNDTERING OG -FOREBYGGELSE

INDIVIDUEL STRESSRÅDGIVNING

RÅDGIVNING OG DIALOG OM LEDELSE OG STRESS PÅ ARBEJDSPLADSEN