Gennembryd ledelsesbarrierer og opnå dit fulde potentiale
16393
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16393,page-parent,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

GENNEMBRYD PERSONLIGE LEDELSESBARRIERER

Tidens foranderlige organisations- og forretningsliv kræver både styring og relationel ledelse

 

At præstere i rollen som leder kan opleves som en udfordring af vekslende karakter gennem et karriere- og livsforløb. Økonomiske og teknologiske forandringer i og udenfor organisationen indebærer løbende nye krav til organisering og ledelse. Som leder står du til stadighed med et væld af muligheder for at beslutte og handle over for nye udfordringer. Du skal kunne danne overblik, styre og skære igennem og samtidig inddrage, udvikle og understøtte teamet/organisationen til at bevæge sig sammen i den ønskede retning. Som moderne leder vil din varetagelse af rollen sætte afgørende spor i og udenfor organisationen. Sporene skal gerne vise dig i din bedste version, der ikke bliver bremset af ledelsesbarrierer.

En sparringspartner at tænke højt med

 

Når du henvender dig til justCHANGE, får du en neutral og professionel sparringpartner at tænke højt med. Du finder den optimale løsning og får opbakning til at gennemføre den afledte, nødvendige handling, der kan følge løsningen helt til dørs. Du skaber orden og handler klogt i det virvar, som ofte er forandringens følgesvend. Du finder den energi og lyst, der skal til, for at gennembryde dine personlige ledelsesbarrierer og tage fat i udviklingen af dit lederskab.

Fortrolighed og inspiration til at skære genvej

 

Du kender sikkert den situation, der opstår under særligt pres; nemlig at det kan være for risikabelt at reflektere og beslutte sig alene. Der til kommer, at fortrolig sparring med kolleger bliver vanskeligere og vanskeligere at finde, jo tættere du kommer den organisatoriske top. Ofte skal der vurderes og konkluderes i en ramme, hvor tid og kompleksitet ikke matcher.

At profilere sig skarpt i lederrollen

 

Uanset hvilke udfordringer, der opstår, forventes du at profilere dig skarpt i lederrollen og levere varen – i form af karrierebeslutninger og rolleskift, motivation og ledelse, konkret problemløsning, visioner og ledelse af forandringer.

justCHANGE tilbyder følgende til dit personlige lederskab

 

justCHANGE tilbyder følgende ydelser inden for personlig udvikling til ledere, der vil arbejde målrettet med henblik på at forbedre egen performance og få det optimale ud af deres styrker og muligheder.

  • Rådgivnining om karriere og rolleskift
  • Decision Bias Therapy (DBT)
  • Executive coaching for at sikre dit proffessionelle gennembrud
  • Pit stop –dit mentale åndehul som travl leder

Kontakt justCHANGE …