Ordentlig opsigelse - Få assistance til den svære samtale
16881
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16881,page-child,parent-pageid-16463,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

ORDENTLIG OPSIGELSE

Nogle gange er det nødvendigt for virksomheden at sige farvel til en eller flere ansatte – ledere som medarbejdere. Det kan skyldes udefra kommende forhold, fx ændringer i ejerforhold eller sammenlægning af flere virksomheder, eller interne fx organisationsændringer, utilstrækkelig performance eller magtkampe.

Sørg for en entydig, empatisk og troværdig kommunikation ved opsigelser

 

Behovet for opsigelser betyder, at du som leder skal lægge en klog ramme for processen mht. hvem, hvornår og hvordan, samt at kommunikationen skal være entydig, empatisk og troværdig. Profileringen har betydning for såvel dem, der skal forlade virksomheden, som for dem, der skal blive i virksomheden. Og i sidste ende har den også betydning for tilliden til dig som leder.

 

Opsigelsen er ikke blot et punktum, men også starten på noget nyt.

Få assistance til Den svære samtale

 

Når du henvender dig til justCHANGE for sparring og hjælp i forbindelse med opsigelser, kan det fx være til

 

  • analyse og beslutning om opsigelsesprocessen
  • workshop med undervisning af de ledere, der skal gennemføre opsigelsesprocessen – Den svære samtale
  • stand by vagt på den/de dage, hvor opsigelserne konkret finder sted, mhp. at tage hånd om krisereaktioner blandt de opsagte og blandt dem, som skal blive tilbage i organisationen

Outplacement – program til rammesætning og bistand til at finde nyt job

 

Du mister ikke bare jobbet ved opsigelsen: En stor del af vores identitet skabes i jobbet. Derfor er det at miste sit job et alvorligt tab for de fleste mennesker . I jobbet bruger, udvikler og bekræfter vi vores kompetencer. Når du mister dit job, kan du opleve, at du samtidig mister den væsentligste dokumentation for, at du kan og er og gør noget betydningsfuldt.

 

For de fleste er det en stor udfordring at færdes i jobmarkedets uforudsigelige landskab. Når du bruger justCHANGE som rådgiver vil du imidlertid på vejen mod målet opdage, at du kan meget mere end du tror. Og du finder vejen fordi du får:

 

  • en dygtig kortlæser – jobmarkedet ændrer sig markant i disse år
  • en årvågen guide – hvilke genveje kan du skære og hvordan klarer du og undgår de værste skrammer
  • en realistisk sparringpartner – nye som kendte sider af dig selv skal sættes optimalt i spil
  • en opmuntrende coach – energien skal fordeles rigtigt og holde dig oppe og på ret kurs til du er helt i mål.

Kontakt justCHANGE for at høre mere…