Organisatorisk Fitness - Få organisatorisk træning til større udfordringer
16463
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16463,page-parent,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

ORGANISATORISK FITNESS

Forudsætningen for menneskelig vækst og udvikling er, at der til stadighed er et vist pres på og krav til de kompetencer, du har. Krav, der veksler mellem at ligge inden for din ydeevne hhv. udfordre den ved at kræve mere, end du rent faktisk har kompetencer til.

Når kravene bliver for store, og balancen får slagside

 

I visse sammenhænge sker det, at denne vekselvirkning midlertidigt eller mere permanent får slagside: Organisationsændringer, omkostningstilpasning, overbelastning eller pludselige afskedigelser kan være den udløsende årsag, og følgevirkningen kan være konflikter og mobning, alvorlig sygdom, krisereaktioner og stress.

 

Virksomheden har sjældent de ressourcer, der skal til for selv at tage hånd om løsningen, når disse særligt kritiske situationer opstår.

Organisatorisk fitness til at handle hurtigt og professionelt

 

Når du som leder henvender dig til justCHANGE, får du rådgivning og hjælp til at handle hurtigt og professionelt i kritiske situationer. At gøre det rigtige med den rigtige timing er vigtigt for den/de konkret berørte, men også for resten af organisationen, da der altid i disse sammenhæng er mange følelser i spil.

 

Et væsentligt delmål, når du vil styrke den organisatoriske fitness, er at yde hjælp til selvhjælp, således at de ideer, metoder og værktøjer, du tilegner dig undervejs i vores samarbejde, kan bruges og videreudvikles af dig selv udenfor forløbet i samspil med din organisation.

justCHANGE tilbyder assistance inden for følgende felter:

FRI FOR STRESS

Læs om Fri for Stress

KRISELEDELSE

KONFLIKTLØSNING

ORDENTLIG OPSIGELSE