Om Just - Erhvervspsykolog Berit Just
16470
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16470,page-parent,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

OM JUST

justCHANGE har eksisteret siden medio 1999 i de første mange år som just HR. Virksomheden drives af erhvervspsykolog Berit Kongrød Just, cand.psych., autoriseret. Jeg har over år oparbejdet masser af erfaring med at fange og udfolde de muligheder, som organisationslivet indbyder til. Dertil kan føjes et modent perspektiv på (arbejds-)livet.

 

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 1985 og har arbejdet som
erhvervspsykolog lige siden.

 

Før etablering af selvstændig virksomhed fungerede jeg som konsulent i Erhvervs Psykologisk Institut (rekruttering og testning af ledere, undervisning i og udvikling af personlighedstest) chefkonsulent i KPMG Consulting (test og rekruttering af ledere, team- og lederudvikling). chefkonsulent i PA Consulting Group (teamudvikling, coaching og ledelsessparring, intern og ekstern rekruttering)

 

Endelig har jeg været lederudviklingskonsulent i TDC, Koncern HR, bl.a. med opgaver inden for lederudvælgelse og -udvikling samt kompetence- og talentudvikling. I alle ansættelsesforhold har jeg nydt at arbejde sammen med fagfæller og på tværs af faggrænser, både internt og sammen med eksterne kunder.

justCHANGE har eksisteret siden medio 1999 i de første mange år som just HR. Virksomheden drives af erhvervspsykolog Berit Kongrød Just, cand.psych., autoriseret. Jeg har over år oparbejdet masser af erfaring med at fange og udfolde de muligheder, som organisationslivet indbyder til. Dertil kan føjes et modent perspektiv på (arbejds-)livet.

 

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 1985 og har arbejdet som erhvervspsykolog lige siden.

 

Før etablering af selvstændig virksomhed fungerede jeg som konsulent i Erhvervs Psykologisk Institut (rekruttering og testning af ledere, undervisning i og udvikling af personlighedstest), chefkonsulent i KPMG Consulting (test og rekruttering af ledere, team- og lederudvikling), chefkonsulent i PA Consulting Group (teamudvikling, coaching og ledelsessparring, intern og ekstern rekruttering)

 

Endelig har jeg været lederudviklingskonsulent i TDC, Koncern HR, bl.a. med opgaver inden for lederudvælgelse og -udvikling samt kompetence- og talentudvikling. I alle ansættelsesforhold har jeg nydt at arbejde sammen med fagfæller og på tværs af faggrænser, både internt og sammen med eksterne kunder.

KERNEKOMPETENCER OG METODER

Kernekompetencer og metoder

Jeg har arbejdet som erhvervspsykolog og konsulent i den mest professionelle del af konsulentbranchen og i et bredt sammensat netværk siden 1987. Det har været og er stadig kilde til inspiration og udvikling af mit eget virke.

 

Dengang erhvervspsykologi var pionerarbejde

I slutfirserne og starten af 90’erne var erhvervspsykologien relativt jomfrueligt land i Danmark. Det betød, at både rollen som erhvervspsykolog og opgaveløsningen indbød til pionerarbejde og et utal af lokkende muligheder og ukendte faldgruber.

 

I starten var det især ledertestning/assessment, der vandt frem. Siden teamudvikling, coaching og organisationsudvikling.

Jeg arbejder løsningsorienteret og sammen med dig om problemer, udfordringer og nytænkning. Det er vigtigt, at der er energi og ligeværdighed i samspillet

Erhvervspsykolog_hypnose_aendre_vaner
Erhvervspsykolog_aendre vaner_coaching

En multiteoretisk metodetilgang i en foranderlig verden

Erfaringer gennem års praksis har lært mig, at en multiteoretisk baseret metodetilgang og værktøjskasse er det eneste, der giver mening i en foranderlig og mangfoldig verden. Dertil kommer løbende uddannelse og tilegnelse af nye teorier og tilgange. Dette indebærer, at jeg bruger mit oprindelige udgangspunkt i den dynamiske og humanistiske psykologi som basis og supplerer med den socialkonstruktivistiske tilgang, kognitions- og adfærdspsykologien, herunder positivpsykologien.

 

De seneste år har jeg løst en del opgaver med afsæt i den erfaring og metodetilgang, der ligger i Social Kapital. Dertil kommer en række management-metoder og -tilgange, som jeg fik interessen for i tiden i PA Consulting Group og siden har udviklet i mine kunderelationer.

 

I relation til personlig udvikling/psykoterapi har jeg gennem de seneste år løbende taget uddannelse for at sikre skarphed og kvalitet i fordybelse og fortolkninger. Oftest inddrages visualisering og hypnose som forstærkere af indsigter.

Hjælp til afdækning af muligheder og levendegørelse af optimale løsninger

Positivpsykologien, som vedrører menneskelig trivsel og velbefindende, er i sig selv et paraplybegreb. Og i mine øjne er den et rigtig godt match til det, som er mit kernefelt, nemlig afdækning af muligheder og levendegørelse af optimale løsninger sammen med almindelige, velfungerende mennesker – mennesker, som nogle gange har brug for en eller anden form for konsulentsparring for selv at komme videre.

 

Jeg arbejder udelukkende med værktøjer af høj faglig standard – produkter, der i praksis har bevist deres duelighed. Disse produkter er dels udviklet af andre professionelle, fx team- og testværktøjerne, dels egen udvikling, dels udviklet i samarbejde med kunder eller kolleger, som del af en konkret opgaveløsning.

Erhvervspsykolg_just_coaching_lederassessment

Samarbejde, sparring og løbende udvikling af faglighed

Værdier for kundesamarbejdet

Kvalitet, engagement og uafhængighed er nøgleord for justCHANGE.
Når vi arbejder sammen, er kvalitet et nøgleord. Sammen skaber vi de løsninger, der er rigtige for dig, og som samtidig overgår det ordinære. Et højt fagligt niveau og en dedikeret interesse i dig og din særlige udfordring som leder er fundamentet for de fortrolige samtaler og den afledte handling. Samarbejdet bygger på ligeværdighed og respekt for vores respektive forskellige udgangspunkt.

 

Som kunde får du den fulde opmærksomhed

Engagement er et andet nøgleord. Du får som kunde den fulde opmærksomhed. En opgaveaccept er ensbetydende med, at der skabes en løsning i et energifyldt samarbejde. Som kunde får du mulighed for at prøve dine egne ideer, forventninger og forhåbninger af i dialogen. Her bliver mål, realiteter og løsninger vendt.

 

Forvent fleksibilitet, tempo og nytænkning

justCHANGE er lille konsulentvirksomhed med en smal profil, og uafhængighed er det tredje nøgleord. Derfor er det let at stå til ansvar for den indsats, der leveres. Der er således ingen partnerinteresser, der skal plejes, ej heller nogen faste koncepter, som må og skal passe på alle. Fleksibilitet, tempo og nytænkning, når kunderne har brug for det, er tværtimod, hvad du kan forvente.