Udvikling og Hypnose - Erhvervspsykolog Berit Just
16473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16473,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Udvikling og Hypnose

Det gælder om at finde den rette balance – forny og justere løbende. Gennem livet oplever vi som mennesker momenter af ubalance – situationer eller perioder, hvor vi mister fodfæste og kommer i tvivl om, hvordan vi kan genvinde balancen og forfølge nye mål. Det kan være du bliver særlig udfordret på jobbet, eller det kan være, at du har svært ved at skabe mening i privatlivet. De fleste vanskelige situationer i livet klarer du selv – alene eller med støtte fra kolleger, venner og familie.

Vaner er gode og nødvendige for os i dagliglivet
– men nogle gange også det rene benspænd

 

Hvilken ung eller voksen er ikke gået ind i et nyt år, en ny livsfase eller et nyt job med en lysende klar ambition om at justere på et bestemt mønster i deres livsførelse – og så alligevel ikke lykkes? Det medfører skuffelser og underminerer troen på en selv. Og på en måde er du værre stillet, end før du gik i gang, fordi du nu også har nederlaget med i bagagen.
Gamle vaner er vanskelige at slippe af med og spænder ofte ben for etableringen af nye. Det er så at sige en naturlov, du er oppe imod, når du vil ændre i den måde du lever på – uanset om det er i dit private liv eller i arbejdslivet.

En professionel samtalepartner

 

Når du kontakter mig, kan jeg hjælpe dig med at danne overblik og finde nye veje, der virker bedre end dem, du kender i forvejen. Når du vil justere den psykiske form, skal du starte med at gøre status og derefter formulere en tilstrækkeligt ambitiøs målsætning, samt planlægge en realistisk og tilfredsstillende rejse mod målet.

 

Når du vælger at henvende dig til mig, vil jeg bistå dig med at nå dine mål og drømme. Og med at udvikle en selvbevidsthed, der giver dig mod og styrke til at holde fast.

 

Din personlige coach fra just CHANGE  er med dig hele vejen mod etablering af ny selvindsigt og  vaner

 

  • Hvad der sker i vores sind i forbindelse med justeringer af livsførelse er ganske komplekst – ønsker, mål og handlinger for at realisere målet kan være meget bevidste og tydelige.

 

  • Vi er som mennesker dybt afhængige af at have vaner i vores liv – alt muligt vi efterhånden lærer at gøre uden at tænke over det. På de tidspunkter, du etablerer disse vaner, er de typisk hensigtsmæssige og understøtter dine behov og ønsker på det givne tidspunkt. Når vaner får lov at eksistere uændrede i lang tid, har de sat dybe spor i din hjerneaktivitet – bevidste og ikke mindst ubevidste spor.

 

  • Jokereren i dette spil er nemlig, at der foregår rigtig meget mere i den ubevidste del af sindet –  mens du er optaget af den bevidste aktivitet. En hel del af den ubevidste hjerneaktivitet vil automatisk arbejde imod dine ønsker om en livsstilsjustering. Det ubevidste vil gøre alt for at holde fast i de gamle livsmønstre og -vaner. Det er så at sige en naturlov du er oppe imod, når du vil ændre vaner i den måde du lever på – uanset om det er i dit private liv eller i arbejdslivet.

 

  • De fleste har oplevet at ville ændre noget i deres måde at gå til opgaverne på  – ville det rigtig meget – og så alligevel ikke lykkes med at gennemføre. Komme godt i gang, holde fast i nogle uger  … og så … helt ubemærket glide tilbage til udgangspunktet

 

  • Når du ændrer vaner skal du have det bevidste ønske om en justering til at spille sammen med din ubevidste forståelse at, hvad der er godt for dig. Her er det hjælpsomt at have en personlig træner ved sin side til at holde modet oppe, skubbe og trække og finde motivationen, når du oplever, at det er op ad bakke.

 

  • Min metode er en persontilpasset form af coaching og rådgivning. Dertil bruger jeg altid hypnose til at forstærke og understøtte de ønsker, du har til resultatet. Læs mere om Hypnose her . . .

    

  • Din personlige coach er med hele vejen!

 

Gamle vaner er vanskelige at slippe af med og spænder ofte ben for etableringen af nye. Det er så at sige en naturlov, du er oppe imod, når du vil ændre i den måde du lever på – uanset om det er i dit private liv eller i arbejdslivet.

Din personlige coach er med hele vejen