Executive coaching
16592
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16592,page-child,parent-pageid-16393,bridge-core-3.1.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

EXECUTIVE COACHING FOR AT SIKRE DIT PROFESSIONELLE GENNEMBRUD

Når du ønsker af få det fulde udbytte af dine styrker, ambitioner og drømme i relation til dit personlige lederskab, er det en god ide at vælge justCHANGE.

Med Executive coaching får du en uvildig og fortrolig samtalepartner, der kan sætte sig i dit sted og samtidig invitere til at se tingene fra nye vinkler.

Globale samarbejdsrelationer, komplekse udfordringer og virtuel ledelse er nøgleord i moderne ledelse

 

Uanset om du er leder i en offentlig eller en privat virksomhed er kompleksiteten i daglige opgaver større end nogen sinde før. Det samme gælder kulturel diversitet og geografisk spredning af  såvel ansatte som samarbejdspartnere.

Kom tættere på den ledelsesprofilering, som er rigtig for dig, gennem en 360 graders perspektivering

 

Du modtager såvel coaching som sparring og rådgivning om de ledelsesdilemmaer, du ikke tager op i en almindelig dialog. Samtalen er dit frirum, hvor du kan se frem til en grundig afdækning af situationen i en 360 graders perspektivering af dine ideer, en konstruktiv feedback og en hjælpsom udfordring af dine mål og ambitioner som leder.

 

I excecutive coaching vil du udvikle en mere nuanceret indsigt i dine personlige virkemidler som leder, en sund og sikker dømmekraft, samt konkret udfoldelse af visioner og målsætning for dit lederskab.

Udnyt enhver tænkelig mulighed for ledelse optimalt

 

Øget kompleksitet og den samme tid til at forholde sig til mere betyder, at du som leder i den grad skal være tilstede og i enhver handling være opmærksom på at sikre strategisk sammenhæng op-ned og på tværs i organisationen.

 

Selvindsigt, rolleforståelse og empati er ikke kun vigtig i særlige anledninger, men derimod afgørende for, om du virker troværdig og kan trække folk med dig. Et målrettet og nærværende fokus på ledelseskontakt i enhver situation øger din effektivitet som leder betragteligt.

Kontakt justCHANGE for at høre mere…